Coronatiden har været en mavepuster og en øjenåbner

Livet giver i øjeblikket, på alle fronter. Efter en lang og temmelig svær nedlukning lysner det. Kunderne giver lyd igen, Grenen Kunstmuseum venter lige om hjørnet, parken siger tak for venlig behandling og øser af sin overlod🥰

Træningsmakkerne, de sejeste kvinder, stillede op til morgenbal, en svedetur af de store og herlig kaffesnak under solens stråler. Der var så også plads til kage.

Dronningen, pyha hun er ramt. Lige vågnet efter anden store operation på en måned. Benene cykler lidt rundt under hende, men hun står og kan spise en smule lækkerier. Doktor Dyregod er fantastisk, ringer, spørger, følger op og giver råd. En sjælden og meget fin service, der minder mig om min gamle læge, der altid kom forbi på vej hjem, hvis ungerne var syge eller jeg selv hang med næbbet. Tror dog jeg skal igang med en “gofound me”, jeg kunne få en række guldtænder for de dyrlægeregninger.

Kan man sige tak for mange gange, næ det tror jeg ikke. Lige nu nyder jeg livsbægeret fyldes med lys og næring.

Klatrerose