Pizza med god samvittighed
Sund vegatarpizza som selv ungerne kan bage

Pizzadej
- 250 g mel (italiensk pizzamel)
- 3/4 tsk salt
- 45 g gær
- 1 1/4 del lunken vand
Slå den sammen som en normal pizzadej og lad hæve i 3 timer - Eller gør livet nemmere og køb en færdig.
Start med at varme ovnen godt op til 250 gr. Har du en pizzasten giver det bedste resultat. Derefter forberede du fyldet.
- 1 rødløg, stort (kan du få amaposta er de super)
- 1 bundt spinat
- 2 stilke rosmarin – delt i små blade
- 3 spk. creme fraice 18%
- olie
- Rødløg halveres, skæres i skiver og ristes af på meget varm pande. Det skal gyldne, hvorefter du skruer ned og simrer til de er næsten møre – tages af panden
- Spinat får en hurtig og meget varm opvarmning, så den falder sammen
- Form 2 pizza og læg dem direkte på pizzasten
- Smør cremefraiche på
- Læg løg, spinat på og drys med rosmarin
- Bag til gylden og sprød, ca 10 min
Spis den sammen med spidskålsalat med æbler

- 1/2 spidskål snittet fint
- 1 æble skåret fint – vend det i en halv presset citron, så bliver det ikke brunt
- 1/2 citron (saft)
Kommentarer er lukket