Midt i mørketal og mørketanker konkluderer sønnike, vi er unge og stærke og klarer os. Vælter din forretning og vi bliver fyret, så rykker vi hjem og deler økonomien, indtil vejen frem er farbar igen. Vi skal nok klare os!

Crossft Aalborg – et holdepunkt i hverdagen, der også er sat på standby.

Det går fra aktivitet og optimisme til sløvsind og tunge tanker!

Status i Casa Als søndag, efterhånden formiddag, istedet for earlybirds op og ud i luften som planlagt. Det er underligt som hjernen spiller puds med viljen, og den har vundet her til morgen, men det fortsætter den ikke med!

Solen gav energi i går og jeg kom ud og løbe, for anden dag i streg – 5 km i skoven, alene og uden at genere nogen. Planter blev pottet om, små lilla blomster fik lov at komme udendørs, et par højbede tømt og genplantet med krydderurter og oliventræet fik nyt jord og sol på de trætte vinterblade.

@CFAA mit sted, hvor jeg bliver stærk og får energi, tryller med sjove videoer, jeg tog med på den første og vil ellers lade mig underholde af de seje coaches, for det er sjovt og bedre end Netflix, og jeg føler mig som en del af fælleskabet.

Stuetræning er ikke lige mig, så jeg har været på indkøb i Harald Nyborg og laver mig et par små udendørstræninger, der starter i dag, uanset vejr og vind. Naboerne vil givet tænke, jeg har mistet forstanden, eller de bliver inspireret og hopper med på deres side af hækken.

Harald Nyborg træningsudstyr
Shopping i Harald Nyborg, motion til hverdagen!

Det er slet ikke vigtigt, men luksustanker.

Min største bekymring er ikke toiletpapir, men min mors hjertesygdom, Jonas har alle symptomer og skal blive hjemme og Anne Sofie, der sidder i karantæne. Ikke at kunne være der, være der 100% og vide, hvordan jeg gør det bedst muligt for at passe på dem. Ikke at overreagere og påføre panik, når ikke den er nødvendig.

Og midt i mørketal og mørketanker konkluderer sønnike, vi er unge og stærke og klarer os. Vælter din forretning og vi bliver fyret, så rykker vi hjem og deler økonomien, indtil vejen frem er farbar igen. Vi skal nok klare os❤️