Casa Als

Velkommen i Casa Als

Du træder nu ind i Casa Als, det univers jeg kalder min legestue. Det er her jeg skriver historier, fordi jeg ikke kan lade være. Det er også her, jeg præsenterer min kunst, for begge kunstarter er mine udtryksformer. Kort sagt, du får en helhedsoplevelse.

Jeg er journalist, tekstforfatter og kunster. Min hverdag går med at se, fornemme, fortolke og formidle. Det gør jeg med bogstaver og farver.

Bogstaver kan noget særligt. De fortæller eventyrlige historier eller rammer dine sanser, så du mærker en årstid, en smag eller erindrer dufte fra en rejse. Jeg skriver for dig, der vil med på livsfortællingens rejser.

Tastatur og pensler er mine instrumenter, der flyder sammen i et univers af bogstavtoner og billedfortællinger. Det er overløbet fra min hjerne, som tager mig ud ad kringlede veje i et liv med holdninger, indhold, glæder og sorger. Det er et liv i farver. Farver og ord skaber billeder og fortæller historier.

Aalborg er min fødeby. Jeg er vokset op byens vestlige arbejderkvarter. Min familien var håndens- og søens folk. Flittige, skønne folk, der klarede sig og klarede livets udfordringer. Med omtanke, nærvær og humør. Det er stolte folk med livsfortællinger og sunde værdier, som jeg har taget til mig. Dem lever jeg efter.

Journalist og tekstforfatter

Min faglige metier ligger naturligt i tastaturet. Jeg er uddannet i jura, journalistik, strategisk kommunikation og projektledelse. Gennem mange år har jeg arbejdet som redaktør og erhvervs- og kommunikationsrådgiver.

Sideløbende passer jeg min kunstkarriere og maler, når hjernen har noget på hjerte. Det har ført mig til et af Danmarks professionelle gallerier, der varetager salg og udstillinger for mig. Den helt korte version er, at jeg går mine egne veje og har taget direktørtitlen for mig selv og for mit eget liv.

Kontaktoplysninger
Gitte Als
Kjellerupsgade 20D
9000 Aalborg

ga@gitteals.dk
Tlf.: 20126087