Jeg har det slemt med det lyserøde griselook i det fejlcastede lys, der sender spejlbilledet retur i prøverummets lummervarme

Jeg får hedeture, når jeg prøver Bh´er i et iltfattigt prøverum!

Kvinderne genkender formentlig scenariet – BH-seancen, hvor du får nikkeleksem af at kigge på overfyldte undertøjsstativer, der har tendens til lande indholdet på gulvet, mens du hiver en håndfuld bøjler med i et iltfattigt prøverum, hvor lyset får dig til at ligne en lyserød gris ved slagtetid. Minutter senere, intet passer, opgivende går du ud – hjælpen har været ikke eksisterende trods stormagasinets klingeklokke, der ellers gav håb om hjælp.

En helt anderledes oplevelse, en sublim kundeservice, gjorde jeg købte en alt for dyr pose med lækkert lingeri, der både passer og er noget ganske andet, end det jeg normalt får hældt i undertøjsskuffen.

”Skal jeg ikke måle dig, så prøver vi nogle stykker for at se, hvad der sidder godt på dig” – sagde den skønne dame i Butik Nordjylland, Aalborg. Hun tog mig ind i et dejligt prøverum med kvindelys, målte, vejledte, forklarede, tilpassede, og tog mig på rundtur i kvindeuniverset, mens hun kyndigt hjalp mig med valg og fravalg.

Det var en brillant oplevelse, mit dankort smeltede ganske vist, men jeg var så veltilpas, jeg gik direkte ud og købte ny kjole, lidt feminin pynt og en isbombe til at konsumere det hele med.

De gør ikke noget væsen ud af sig, intet bimler og bamler, de bruger konstruktiv tid på deres kunder, det er (for mig) god kundeservice.