Grænserne er overskredet med optagelsen af en livepodcast. Det og meget andet fylder sommerdagene, hvor ferien er en saga blot!

Dagen sidste hindbær er lige smuttet indenbords. De er søde, store, lækre og fyldt med sommersmag og understreger dagen i en helflugter på livsskalaen.

Morgenstunden var stille og sommermild med insisterende dufte efter sommerregn, dronningen flittig på de fire – der duftede af gadens hanner. Gamle pige, skønt hun har instinkterne i behold.

Kaffen er altid et kapitel for sig, uden kogning duer den ikke, og morgenen er komplet inden dagens møde med Jakob Kafton-Krogh fra AdNovation. Vi har en megaopgave sammen hen over efteråret og dribler desuden et nyt koncept på banen efter sommerferien, der kommer mange nye virksomheder til gode.

Sune Reinert fra Conexia leger farveleg med mit nye website, sammen med Jakob, sådan et par dygtige fyre skal jeg lytte til og bare holde mund. Grafiker og webdesigner, ja – jeg kigger bare med i tiltro til, de har ret. Det har de som regel. Enkel og stilren frk. Als, husk det er malerierne, der skal shine ikke dine baggrunde eller andet gejl – jo jo.

En selvforkæler ved den ”Hvide Heks” stod næst på programmet, det er min sommerferiegave til mig selv. Jeg siger jer, alderen melder minus en ren otter efter en times kyndig behandling – uden nåle og andet pjat og pjank, blot med håndens berøring. Ja ja, ved godt jeg skylder den historie, og den er på vej.

Ferie bliver det ikke i år. Coronalukningen har været hård ved mit enmandsshow, men det lysner i øst og med morgengryet kommer nye tider og nye kunder. Jeg er taknemmelig. Det kunne have gået rigtigt galt, men jeg tror stormen går over i en blidere brus. Ren faktisk har jeg travlt. Også med helt nye ting.

https://www.appetize.dk/appetize-podcast/ – og videoshow. Så godt modtaget af såvel ung som lidt ældre, at vi er hyret ind til at fortsætte. Det er fandeme sjovt, fik jeg lyst til at bande ud. Man må godt være lidt kæphøj, når livet smiler igen, og regnen er stoppet. Jeg har overskredet alle personlige grænser i den produktion, derfor sætter jeg faktisk pris på lidt feedback og en mening, hvis I gider. Konstruktivt, skriver I noget grimt så sletter jeg det bare.

Appetize podcast
Er der et liv efter de 50+

Kæphøje var de ikke, de gæve nordjyder jeg faldt over sidst på dagen hos THIMMs – Funktionel Træning, hvor Morten Von Hannesbo opmuntrede, men bestemt, piskede aftenholdet over asfalten, så svedet sprang, mens en flok zumbadamer lagde op til narrestreger og supershow i salen, ledt af en skøn dame, der havde helt styr på teknikken.

Jeg troede, jeg kunne snige mig ind, ikke fordi jeg ikke ville betale, men musikken var forrygende, energien fantastisk – hofterne vuggede og barmen var på vej i selvsving, indtil Michelle Joy Johnsen fra FysioEnergy kaldte “hallo – kom så ind og få fikset den skulder”. Hun er skrap den unge dame, der er ikke grænser for hendes fysioterapeutiske formåen for nær sagt alle skavanker, og jeg er fit for fight om en uges tid og kan spille håndbold, hvis jeg får lyst.

Det er aften nu, penslerne er lige lagt til hvile. Aftensmaden blev en køber af de ægte hos min italiener, gad simpelthen ikke kokkere, med overgav mig til nydning og aftenhindbær.

Jeg er tørstig af alt det skriveri og tømmer vandtanken – gå nu nat og gå nu hjem!